Vuokra­muurarit – muuraus­alan henkilöstö­vuokraus

UUDENMAAN VUOKRAMUURARIPALVELU
Etusivu > Uudenmaan Vuokramuurari­palvelu > Henkilöstövuokraus
Muurausammattilaiset työmaalle joustavasti ja lyhyelläkin varoitusajalla.

Monipuoliset muuraustyöt kokeneilta osaajilta

Vuokramuurarit on Suomen ainoa muurausalaan erikoistunut vuokratyöfirma, jonka osaavat ammattilaiset työskentelevät päivittäin kohteissamme Uudellamaalla.

Palvelu on luotu rakennusliikkeille helpottamaan muuraustöiden tilaamista sekä tarjoamaan muurareita joustavasti ja nopeasti työmaiden akuutteihin tarpeisiin. 

Oli kyseessä sitten väliseinämuuraus, julkisivumuuraus, harkkomuuraus tai valuharkkoladonta, ammattilaisiltamme homma käy nopeasti ja laadukkaasti sekä prikulleen piirustuksia noudattaen.

Vuokratyön­tekijämme – keitä olemme?

Osa Vuokramuurarien osaajista on oman muurausliikkeemme vakituista henkilökuntaa, osa pitkäaikaisia alihankkijoitamme, jotka ovat alan tinkimättömiä ammattilaisia.

Vuokramuurarien kaikilta työntekijöiltä löytyy Valttikortti ja työturvallisuuskortti, joten työskentely työmailla alkaa jouhevasti. Yrityksellämme on myös toiminnanvastuuvakuutus 1 miljoonaan euroon asti.

Työntekijämme ovat joko Suomen kansalaisia tai pysyvästi Suomessa asuvia. Suuri osa puhuu suomea ja loput kommunikoivat sujuvasti vähintään englanniksi.

Miksi Vuokramuurarit?
  • Helppo ja nopea tilaus – muurausalan osaaja vain muutaman klikkauksen päässä
  • Ammattitaito – kaikki muurarimme ovat itseohjautuvia ja kokeneita osaajia
  • Luotettava – muurari saapuu työmaalle varmuudella, ei ikäviä työn seisahduksia
  • Joustava – asiakas saa muurarin täsmätarpeeseen, juuri oikeana ajankohtana
  • Kerralla kuntoon – ammattilainen hoitaa työn huolellisesti ja aikataulussa
Muurausalan henkilöstövuokraus –
Näin palvelu toimii
  1. Muurausalan ammattilaisen tarve ilmenee
  2. Täsmennä lomakkeella työkohteen tiedot, henkilöstötarve, lisäpalvelut ja aikataulu
  3. Lähetä tilaus – saat heti vahvistusviestin sähköpostiisi
  4. Muurari saapuu työmaalle sovittuna päivänä klo 7 ja ottaa yhteyttä tilaajaan
  5. Ammattimuurari tekee sovitut työt huolellisesti, luotettavasti ja aikataulussa

Kaikki tieto yhdellä lomakkeella – ammattimuurari paikalle lyhyellä varoitusajalla

Tilauslomakkeen alussa valitaan tarvittava muurauspalvelu, eli väliseinämuuraus tai julkisivumuuraus. Näin voimme järjestää paikan päälle juuri kyseisen työlajin erikoisosaajan sekä toimittaa sopivan linjauskaluston.

Lomakkeella voi tilata muurarin työpariksi muurauksiin erikoistuneen apumiehen. Apumies avustaa tällöin muuraria esimerkiksi valmistelevissa töissä, kuten laastin valmistuksessa, ja sen myötä nopeuttaa työn valmistumista.

Toimitamme työmaalle tarvittaessa myös asennustelineet ja työkalut, eli haitaritelineen pieniin paikkuutöihin tai betonimyllyn laastin sekoitukseen, jos työmaalla ei ole käytössä laastisiiloa.

Ammattimuurarimme työskentelevät rakennustyömaalla tyypillisesti yhteistyössä asiakkaan oman työnjohdon kanssa. Meiltä voi kuitenkin tilata lisäpalveluna myös työnjohtokäynnin, joko muuraustyön aloittamista edeltävänä konsultointina tai muurarin tueksi muuraustöiden aloitukseen.

Lomakkeella määritetään myös muuraustöiden ajankohta valitsemalla kalenterista päivä tai aikaväli, jolloin muuraria työmaalla tarvitaan. Tyypillisesti voimme järjestää muurarin paikalle jo muutaman arkipäivän päästä – ja parhaimmillaan jopa päivän varoitusajalla.

Kun lomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, tiedät muurarin saapuvan työmaalle sovittuna päivänä 100 % varmuudella.