Pinta­remontit Uudenmaan alueella

Core Huoneistoremontit Oy
Core Huoneistoremontit toteuttaa pintaremontit huolellisesti ja aikataulussa.

Laadukas ja viimeistelty pintaremontti vaalii kiinteistön tai asunnon arvoa

Core Huoneistoremontit toteuttaa pintaremontteja kokeneiden ammattilaisten huolellisella työnjäljellä. Laadukkaasti tehty pintaremontti kohottaakin asunnon tai kiinteistön arvoa, ja parantaa samalla asukkaiden ja käyttäjien viihtyvyyttä – oli kyseessä sitten koti, toimitila tai julkinen tila.

Core Huoneistoremontit on taloyhtiöille, yrityksille, kunnille, kaupungeille ja asuntosijoittajille luotettava kumppani, joka noudattaa aikatauluja laadusta tinkimättä. Yrityksellämme on käytössä laatujärjestelmä, jolla varmistamme selkeät ja laadukkaat prosessit sekä huolellisen dokumentoinnin.

Konsernistamme löytyy laaja-alaista rakennusalan osaamista, ja voimmekin toimia pääurakoitsijana suurissakin urakoissa. Pintaremonttien ohella kauttamme järjestyvät myös huoneistoremontit, korjausrakentamisen palvelut, julkisivuremontit ja muurauspalvelut sekä sähkö- ja putkityöt.

Kokonais­valtainen palvelu – huoleton remontti

Pintaremonttimme toteutetaan asiakkaalle vaivattomana täyden palvelun pakettina. 

Asiakas voikin luottaa koko prosessin haltuumme – materiaalitoimitukset työmaalle, ammattitaitoisten tekijöiden remonttipalvelut, tarvittavan kaluston ja työvälineiden hankinnan sekä paikkojen huolellisen suojaamisen ja siistimisen. 

Lopuksi huolehdimme aina myös jätehuollosta sekä jätteiden asianmukaisesta lajittelusta.

Laadukas pintaremontti freesaa yleisilmeen

Toteutamme mm. seuraavia pintaremontteja:

  • porraskäytävien pintaremontit
  • maalaukset
  • tapetointi
  • pienimuotoiset kalustemuutokset – mm. kaapistojen purku ja uusien asennus
  • ulko-ovien ja väliovien vaihdot sekä niihin liittyvät listoitukset
  • seinien pinnoitukset
  • lattioiden asennus eri materiaaleilla – myös vanhojen purku
  • listoitus

Remonttiemme punainen lanka – Palvelun verran enemmän

Meillä asiakas on toimintamme keskiössä, ja projektit suunnitellaan aina asiakkaan tarpeita kuunnellen sekä asukkaiden ja käyttäjien asumismukavuutta kunnioittaen. 

Tämä tarkoittaa esimerkiksi muiden pintojen huolellista suojaamista, pölytöntä työskentelyä sekä säännöllistä tiedonkulkua remontin etenemisestä ja vaikutuksesta tilojen käyttöön. 

Asiakkaallamme on aina myös nimetty yhteyshenkilö, joka seuraa pintaremonttiprojektin etenemistä sekä huolehtii kaikkien osapuolien ajantasaisesta tiedottamisesta.

Asiakkaamme voi myös aina luottaa, että remontoijamme ovat perusteellisia ammattilaisia, jotka huolehtivat projektin maaliin säntillisesti ja aikataulussa.

Tarvitsetko osaajia pintaremonttiprojektiin?

Ota yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö!

Sami Askola
työpäällikkö
+358 503526701
sami@coreyhtiot.fi