Ratkaisut insinööri­toimistoille

Core Yhtiöt on korjausrakentamisen vankka asiantuntija ja insinööritoimistojen vakaa kumppani.

Core Yhtiöt tarjoaa insinööritoimistoille tasokasta korjausrakentamista Uudenmaan alueella sekä asiantuntevaa korjausrakentamisen konsultointi- ja suunnittelupalvelua. 

Meiltä onnistuvat esimerkiksi kestävät julkisivuremontit ja vaativat vahinkosaneeraukset, kuntokartoituksen avustamisesta remontin viimeisteltyyn toteutukseen. Voimme myös toimia insinööritoimiston oikeana kätenä projektin suunnittelussa, vastaten hankkeen kilpailutuksesta, vaihtoehtojen vertailusta ja tarjouslaskennasta.

Olemme kokenut kumppani, ja tuomme urakkaan aina mukanamme oikeanlaiset resurssit – asiantuntijat, saneerausammattilaiset ja sopivan kaluston. Luotettavan kumppaniverkostomme avulla toimintamme skaalautuu ketterästi, joten pystymme vastaamaan pääurakoitsijana suuristakin kokonaisuuksista.

Insinööritoimistoasiakkaamme arvostavat laatua, joka on kiinteä osa prosessejamme. Työtämme ohjaa tinkimättömyys, mikä mahdollistaa laadukkaat lopputulokset ja pitävät aikataulut.

Palveluitamme insinööri­toimistoille

Korjausrakentamisen palvelut – julkisivuremontti ja vahinkosaneeraus

Tarjoamme rakennusliikkeille muuraus- ja lämmöneristyspalveluita vankalla ammattiosaamisella. Julkisivumuurauksesta harkkomuuraukseen, ohutsaumamuurauksesta väliseinämuuraukseen, sisältäen kaikki seinien liittymärakenteet.

Huolettomasti avaimet käteen, kestämään satoja vuosia. Myös pölytön työskentely.

Korjausrakentamisen konsultointipalvelut

Meiltä voi tilata myös kokeneiden asiantuntijoiden konsultointipalvelua julkisivuremonttien ja korjausrakentamishankkeiden suunnittelun tueksi. 

Tunnemme tarkoin esimerkiksi muurauksen materiaalit ja markkinoilla olevat tuotteet, joten voimme auttaa suunnittelijoita parhaiten soveltuvien materiaalien ja työmenetelmien valinnassa.

Urakoiden kilpailutus ja tarjouslaskenta

Tarjoamme insinööritoimistoille asiantuntevaa tukea urakoiden kilpailutukseen ja tarjouslaskentaan, säästäen asiakkaamme aikaa ja vaivaa. Voimme tällöin huolehtia prosessista kokonaisvaltaisesti tarjouspyyntöjen lähettämisestä saatujen tarjousten arviointiin. 

Osaamisemme tuo prosessiin erityistä luotettavuutta. Vankan rakennusalan kokemuksemme myötä pystymme arvioimaan saaduista tarjouksista parasta mahdollista toteutustapaa sekä eri vaihtoehtojen mahdollisia riskejä.

Miksi Core Yhtiöt?

Kattava osaaminen

Osaajillamme on vahva rakennusalan tietotaito. Korjaustarpeen kartoittamisesta laadukkaaseen toteutukseen.

Laaja luotettujen kumppanien verkosto

Tunnemme alan perinpohjaisesti ja meillä on laaja verkosto luotettavia kumppaneita.

Täyden palvelun malli

Meiltä asiakas saa saneerauksiin asiantuntijatukea, osaavat tekijät sekä asianmukaisen kaluston.

Referenssit

Meiltä löytyy vahvat näytöt onnistuneista korjausrakentamisen hankkeista, pienemmistä saneerauksista mittaviin kokonaisuuksiin.

Etsittekö asiantuntevaa korjausrakentamisen kumppania?

Keskustelemme mielellämme lisää tarpeistanne.