Ratkaisut isännöitsijöille

Core Yhtiöt on isännöitsijälle palveleva kumppani muuraukseen, saneeraukseen ja korjaus­rakentamiseen.

Core yhtiöt tarjoaa isännöitsijöille kattavat rakentamisen ja saneeraamisen palvelut Uudenmaan alueella – luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Toteutamme ammattitaidolla mm. kokonaisvaltaiset muurauspalvelut, vahinkosaneeraukset sekä monipuoliset korjausrakentamisen palvelut. 

Tarjoamme asiakkaillemme myös asiantuntijapalveluita. Autamme esimerkiksi kohteiden korjaustarpeiden kartoittamisessa sekä korjaussuunnitelmien laatimisessa. Toimimme myös yhteistyössä insinööritoimistojen kanssa, avustamalla rakenneavauksissa ja -paikkauksissa.

Toimintamme kulmakiviä ovat laadukas työnjälki, pitävät aikataulut sekä ensiluokkainen asiakaspalvelu. Toimimme kohteissa aina asukkaita arvostaen, huolehtien kulkureittien turvallisuudesta sekä ajantasaisesta tiedonkulusta.

Palveluitamme isännöitsijälle

Muurauspalvelut

Tarjoamme monipuolisia muurauspalveluita niin julkisivuihin kuin sisätiloihin – myös pölyttömänä työskentelynä. Lopputuloksena on aikaa ja sääolosuhteita kestävä viimeistelty muuraustyö. 

Meillä on RALAn laatu- ja ympäristösertifikaatit Suomen ainoana muurausliikkeenä.

Korjausrakentaminen

Tarjoamme taloyhtiöille kiinteistöjen saneerauspalvelut vankalla ammattitaidolla, sisältäen peruskorjaukset ja -parannukset, vahinkosaneeraukset sekä tilamuutokset. Meiltä saa myös kartoituspalvelut ja korjaussuunnitelmat.

Täyden palvelun mallimme takaa asiakkaalle saumattomasti etenevän projektin. Toteutamme myös sähkö- ja putkityöt saneerauksen yhteydessä.

Miksi Core Yhtiöt?

Skaalautuva täyden palvelun malli

Meiltä löytyvät osaajat eri tehtäviin sekä asianmukainen kalusto. Pienemmistä projekteista suuriin pääurakointihankkeisiin.

Nopea reagointi

Vahingon sattuessa tarjoamme apua lyhyelläkin varoitusajalla – rakenteiden tilapäisestä suojaamisesta lopullisen korjauksen toteuttamiseen.

Pitävät aikataulut

Luotsaamme projektit jämptisti maaliin sovitussa aikataulussa.

Työskentely asukkaita arvostaen

Hoidamme työt laadukkaasti. Lajittelemme jätteet asianmukaisesti.

Aktiivinen tiedottaminen

Pidämme asiakkaamme ajan tasalla – niin urakan etenemisestä, aikataulusta kuin kustannuksista.

Tarvitsetko luotettavaa kumppania taloyhtiö­asiakkaidenne projekteihin?

Keskustelemme mielellämme tarpeistanne.