Huoneistoremontit

Core Huoneisto­remontit

– luotettavaa laatutyötä lattiasta kattoon

Core Huoneistoremontit on taloyhtiöille, yrityksille ja julkisyhteisöille luotettava ja osaava kumppani sisäremontteihin.

Meidät tunnetaan saumattomasti etenevistä prosesseista, pitävistä aikatauluista ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Toiminta-aluettamme on Uusimaa.

Täyden palvelun huoneisto­remontit

Tarjoamme remontteihin kokonaisvaltaisen täyden palvelun mallin – materiaalitoimituksista laadukkaaseen toteutukseen, huolellisista suojaustöistä asianmukaiseen lajitteluun. 

Meiltä asiakas saa sisäremonttiprojektiinsa kaikkien työvaiheiden erikoisosaajat: kokeneet remontoinnin ammattilaiset, asiantuntevan työnjohdon sekä sähkö- ja putkitöiden taitajat. Tuomme projektiin mukanamme myös työmaalla edellytettävän kaluston. 

Vastaamalla näin remontin kaikista osa-alueista voimme varmistaa mutkattomasti etenevän prosessin ja täsmälliset aikataulut.

Palvelumme

Sisäremontit

Kattavat sisäremonttipalvelut ja muutostyöt luotettavalla ammattitaidolla. Purkutöistä jälleenrakentamiseen, lattiasta kattoon. Myös erilaiset vahinkokorjaukset.

Pintaremontit

Laadukkaat ja huolellisesti viimeistellyt pintaremontit kohentamaan kohteen yleisilmettä ja parantamaan viihtyvyyttä. Kokonaisvaltaisena palveluna, huolellisesti dokumentoiden.

Kylpyhuoneremontit

Kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit vahvalla ammattitaidolla avaimet käteen -palveluna. Huolellisista pohjatöistä viimeisteltyyn lopputulokseen – aina tarkasti dokumentoituna.

Referenssit

Olemme toteuttaneet huoneistoremontteja pienemmistä projekteista isoihin kokonaisuuksiin. Tutustu asiakaskohteisiimme ja katso kuvia toteuttamistamme sisäremonteista.

Tutustu referensseihimme

Yhteystiedot

Olemme asiakkaillemme luotettava kumppani ensi metreiltä projektin valmistumiseen. Teemme sujuvaa yhteistyötä suunnittelijoiden ja valvojien kanssa läpi remontin.

Ota yhteyttä ja keskustellaan urakastasi tarkemmin.

Miksi Core Huoneisto­remontit?

Vankka osaaminen

Meidät tunnetaan huolellisesta työnjäljestä sekä pitävistä aikatauluista.

Asiakaslähtöisyys

Vastaamme asiakkaidemme korkeisiin odotuksiin ensiluokkaisella asiakaspalvelulla ja aktiivisella tiedottamisella.

Asukkaiden arvostaminen

Huomioimme kohteen asukkaiden asumismukavuuden ja -viihtyvyyden läpi remontin.

Vankat prosessit

Sujuvat sisäremontit selkeistä sopimuksista perusteelliseen loppuraporttiin.

Skaalautuva palvelu

Osaavat työntekijät sekä luotettava kumppaniverkosto mahdollistavat pääurakoinnin suurissakin kokonaisuuksissa.

Osaavat työntekijät sekä luotettava kumppaniverkosto mahdollistavat pääurakoinnin suurissakin kokonaisuuksissa.

Core Yhtiöt – Kokenut ja luotettava rakennusalan osaaja

Olemme osa Core Yhtiöt -konsernia, ja tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaista rakennusalan palveluvalikoimaa sekä erikoisosaamista monenlaisiin rakennus- ja saneeraushankkeisiin.

Huoneistoremonttien ohella tarjoamme lujalla ammattitaidolla myös kattavia muurauspalveluja sekä korjausrakentamista.

Tarjoamme myös muurausalaan erikoistunutta henkilöstövuokrausta työmaiden määräaikaisiin muuraritarpeisiin – joustavasti ja lyhyelläkin varoitusajalla.

Rakennus- ja muurausliikkeet voivat hankkia kauttamme myös laadukkaat muuraustarvikkeet omasta Tiilitukustamme. Valikoimastamme löytyy tarvikkeita useilta eri valmistajilta, ja tuotteet toimitetaan nopeilla toimituksilla omasta varastostamme.

Suunnitelmissa huoneisto­remontti?

Ota yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö!

Sami Askola
työpäällikkö
+358 503526701
sami@coreyhtiot.fi