Korjaus­rakentaminen Uudenmaan alueella

Core Korjausrakennus
Etusivu > Core Korjausrakennus > Korjausrakennus
Core Korjausrakennus tarjoaa vahvaa korjausrakentamisen osaamista.

Korjaus­rakentami­sen asiantuntijat palveluksessasi

Core Korjausrakennus tarjoaa kaikki kiinteistöjen saneerauspalvelut vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Olemme insinööritoimistoille luotettava kumppani, joka luotsaa korjausrakentamisprojektit onnistuneesti maaliin – ja aina suunnitelmia noudattaen.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan kokonaisratkaisun: 

  • huolelliset korjausrakentamisen erikoisosaajat
  • kokeneen työnjohdon
  • laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet
  • nostimet ja telineet 

Meidät tunnetaan viimeistellystä laatutyöstä, täsmällisistä aikatauluista ja ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta. Asiakkaamme arvostavat myös saumattomasti eteneviä prosessejamme sekä perusteellista raportointia. Referensseihimme voi tutustua täältä.

Palvelumme – yksittäisestä saneerauksesta suurien korjaus­hankkeiden pääurakointiin

Tunnemme tarkoin eri materiaalit sekä työmenetelmät, joilla saavutetaan laadukas lopputulos rakennuksen erityispiirteet huomioiden. Vankka kokemuksemme mahdollistaa myös suunnittelijoiden tukena toimimisen, esimerkiksi sopivien materiaalien valinnassa.

Vastaamme ammattitaidolla erilaisista korjausrakennusprojekteista. Konsernimme laajan rakennusalan osaamisen ja kumppaniverkoston myötä voimme toimia pääurakoitsijana suurissakin saneeraushankkeissa.

Korjausrakentamisen palveluitamme:

  • Julkisivun peruskorjaus tai -parannus
  • Sisätilojen peruskorjaus tai -parannus – sisätilojen saneeraus ja tilamuutokset 
  • Toimitilasaneeraukset
  • Tilojen käyttötarkoitusten muutokset
  • Sähkö- ja putkityöt saneerauksen yhteydessä

Laadukkaasti toteutetun korjausrakentamisen myötä saavutetaan ajanmukainen, toimiva ja asumismukavuutta kohentava kokonaisuus, joka samalla nostaa kiinteistön arvoa.

Lisäarvo kulminoituu palveluun

Asiakaslähtöisyys ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioitamme. Asiakkaalle tämä näkyy työn viimeistellyssä laadussa, pitävissä aikatauluissa sekä tarkasti laatujärjestelmäämme seuraavassa prosessissa.

Huomioimme aina saneerausprojekteissamme myös asukasnäkökulman, ja asukkaiden ja tilan käyttäjien turvallisuus ja viihtyvyys ovat tärkeitä prioriteettejamme. Kiinnitämme esimerkiksi erityishuomiota urakka-alueiden huolelliseen rajaamiseen, sopivien kulkureittien merkitsemiseen sekä säännölliseen tiedottamiseen remontin kulusta ja vaikutuksista.

Myös asiakkaalla on aina läpinäkyvä tilannekuva saneerausprojektin eri vaiheista, sillä osaava työnjohtomme seuraa korjaushankkeen etenemistä ja raportoi siitä aktiivisesti. Kaikki työvaiheet myös dokumentoidaan tarkasti, sisällyttäen mukaan runsaasti kuvia saneeratuista rakenteista.

Tarvitsetko projektiinne korjaus­rakentamisen osaajia?

Ota yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö!

Jukka Puumalainen
toimitusjohtaja
+358 400847454
jukka@coreyhtiot.fi