Kylpyhuone­remontit Uudenmaan alueella

Core huoneistoremontit
Etusivu > Core Huoneistoremontit > Kylpyhuoneremontit
Core Huoneistoremontit on luotettava kylpyhuoneremonttien osaaja.

Laadukas kylpyhuone­remontti kestää aikaa ja katseita

Onnistunut kylpyhuoneremontti koostuu huolellisista pohjatöistä ja viimeistellystä työnjäljestä. Core Huoneistoremontit toteuttaa laadukkaat kylpyhuoneremontit lujalla ammattitaidolla, varmistaen aina kestävän ja tyylikkään lopputuloksen. 

Core Huoneistoremontit on taloyhtiöille ja yrityksille luotettava kumppani kiinteistöjen kylpyhuone- ja saunaremontteihin. Turvallisen ja siistin lopputuloksen takaa tarkasti noudattamamme laatujärjestelmä sekä tarkka dokumentointi.

Konsernimme laaja-alainen rakennusalan osaaminen mahdollistaa meille suurienkin kokonaisuuksien pääurakoinnin. Kylpyhuoneremonttien ohella meiltä saakin myös huoneistoremontit, pintaremontit, korjausrakentamisen palvelut, julkisivuremontit ja muurauspalvelut sekä sähkö- ja putkityöt.

Kokonais­valtainen kylpyhuone­remontti samalta toimijalta

Tarjoamme asiakkaillemme kylpyhuoneremontit huolettomana avaimet käteen -palveluna. Vanhojen rakenteiden purusta huolelliseen toteutukseen.

Vastaamme kattavasti kylpyhuoneremonttien kokonaisuudesta. Kauttamme järjestyvät materiaalitoimitukset työmaalle, osaavat remonttipalvelut, kalusto ja työvälineet sekä huolelliset suojaustyöt ja loppusiivous. 

Huolehdimme aina myös jätehuollosta sekä jätteiden asianmukaisesta lajittelusta.

Kylpyhuoneremontit – palvelumme

Kylpyhuoneremonttipalvelumme kattavat kaikki remontin osa-alueet.

Palveluihimme kuuluvat mm.

 • purkutyöt
 • mahdolliset seinämuutokset – mm. saunojen lasi-ikkunat muutostöineen
 • märkätilan vesieristys
 • laatoitustyöt
 • kylpyhuoneen pintamateriaalien asennus 
 • rappaukset
 • kylpyhuonekalusteiden asennus
 • saunan kalusteiden asennus
 • sähkötyöt – myös kiukaan sähkötyöt ja valaisimien asennukset
 • putkityöt
 • ilmastointityöt
 • vesivahinkosaneeraukset – myös rakenteiden kuivatus ja kosteusmittaus

Asiakaslähtöisyys, hyvä projektinjohto ja tarkka dokumentointi luovat lisäarvoa

Olemme asiakkaillemme palveleva ja luotettava kumppani. Kartoitamme huolella asiakkaidemme tarpeet ja huomioimme ne läpi remontin. Teemme sujuvaa yhteistyötä suunnittelijoiden ja valvojien kanssa, ja toteutamme remonttityöt asukkaita arvostaen.

Dokumentoimme työvaiheet tarkasti ja raportoimme projektin etenemisestä aktiivisesti. Asiakas saa meiltä aina myös kattavan loppuraportin, joka sisältää tuotetiedot, kuvia ja videoita sekä tarvittavat mittaustulokset.

Toimimme remonttiprojektiemme veturina, varmistaen työvaiheiden saumattoman edistymisen. Huolehdimme rakenteiden asianmukaisista tarkastuksista ja vastaamme yhteydenpidosta remontin valvojaan. Asiakkaallemme tämä kiteytyy helpoksi ja huolettomaksi prosessiksi.

Kunnia-asiamme on luotsata projektit maaliin korkeatasoisella työnjäljellä, aikataulussa ja prikulleen suunnitelmia noudattaen.

Tarve kylpyhuoneremonttien luotettaville osaajille?

Ota yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö!

Sami Askola
työpäällikkö
+358 503526701
sami@coreyhtiot.fi