Ratkaisut taloyhtiöille

Core Yhtiöt on taloyhtiöille osaava ja asukkaita arvostava kumppani saneeraukseen ja korjaus­rakentamiseen.

Core yhtiöt tarjoaa taloyhtiöille monipuoliset saneerauspalvelut vuosien kokemuksella Uudenmaan alueella.

Toteutamme asunto-osakeyhtiöille luotettavasti esimerkiksi julkisivuremontit, pintaremontit ja korjausrakentamisen hankkeet. Laajan kumppaniverkostomme ansiosta meiltä löytyvät taitajat erilaisiin rakennusalan töihin ja voimme lähteä pääurakoitsijaksi suuriinkin kokonaisuuksiin.

Laadukkaan työnjäljen lisäksi meidät tunnetaan sujuvista prosesseista, täsmällisistä aikatauluista ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Panostamme myös vahvasti remonttien aikaiseen asukaskokemukseen; siksi toimintaamme ohjaavat asukkaiden turvallisuus, asumismukavuus ja aktiivinen tiedottaminen.

Palveluitamme taloyhtiöille

Julkisivuremontit ja parvekeremontit

Toteutamme taloyhtiöille laadukkaat julkisivuremontit, jotka antavat kiinteistölle edustavan yleisilmeen, kestävät olosuhteita ja aikaa sekä kohottavat kiinteistön arvoa.

Palveluitamme ovat esimerkiksi julkisivumuuraus, julkisivurappaus ja elementtisaumaus. Toteutamme ammattitaidolla myös ikkuna- ja parvekeremontit.

Korjausrakentaminen

Meiltä taloyhtiöt saavat kiinteistöjen saneerauspalvelut lujalla ammattitaidolla, mm. julkisivujen ja sisätilojen peruskorjaukset ja -parannukset sekä erilaiset tilamuutokset.

Huoleton täyden palvelun mallimme sisältää korjausrakentamisen erikoisosaajat, työnjohdon, materiaalit ja kaluston. Myös sähkö- ja putkityöt saneerauksen yhteydessä.

Pintaremontit

Tarjoamme taloyhtiöille laadukkaat sisätilojen pintaremontit, esimerkiksi maalaukset, tapetoinnit, pinnoitukset ja listoitukset. Myös ovien vaihdot ja kalustemuutokset.

Kohottamaan kiinteistön ja asuntojen arvoa, lisäämään asukkaiden viihtyvyyttä.

Miksi Core Yhtiöt?

Kattavat palvelut ja hyvä yhteistyöverkosto

Tarjoamme kokeneet osaajat taloyhtiöiden erilaisiin saneeraushankkeisiin.

Sanamme mittainen

Johdamme hankkeitamme määrätietoisesti ja luotsaamme ne maaliin asianmukaisesti ja aikataulussa.

Asukkaita arvostava asenne

Vaalimme asukkaiden asumismukavuutta, jotta arki kiinteistössä rullaa mahdollisimman vähin häiriöin.

Ajantasainen tilannekuva

Pidämme asiakkaan aina ajan tasalla. Urakan valmiusaste, aikataulu ja kustannukset raportoidaan kattavasti mm. säännöllisissä työmaakokouksissa.

Tarvitsetteko taloyhtiön saneeraushankkeeseen osaavaa kumppania?

Keskustelemme mielellämme lisää tarpeistanne.