Core Yhtiöt – rakennusalan ammattilaiset palveluksessasi

Core Yhtiöt on rakennusalan konserni, jonka toiminnan ytimessä ovat monipuoliset rakennusalan palvelut, tinkimätön asenne työhön sekä korkealuokkainen asiakaspalvelu.

Meiltä asiakkaamme saavat laadukkaat saneerauspalvelut niin julkisivuihin kuin sisätiloihin – kaikki saman katon alta.

Asiakkaitamme ovat johtavat rakennusliikkeet, julkisen sektorin toimijat, taloyhtiöt ja isännöitsijät sekä yritykset Uudenmaan alueella.

Muurausliikkeestä rakentamisen moniosaajaksi

Yrityksenä juuremme ovat muurausalalla, josta toiminta käynnistyi vuonna 2010 Nurmijärven Muurarit Oy:n myötä.

Vuosien varrella halusimme vastata kattavasti asiakkaidemme erilaisiin peruskorjaus- ja saneeraustarpeisiin, jonka myötä laajensimme palvelumme myös korjausrakentamiseen ja huoneistoremontteihin

Tänä päivänä yhtiömme alla toimii kaikkiaan viisi yritystä, erikoistuen muurauksen lisäksi erilaisiin saneerauksiin, ammattimuurarien henkilöstövuokraukseen sekä muuraustarvikkeiden tukkutoimintaan.

Vankat perustukset toiminnallemme takaa laaja osaamisen verkosto, joka koostuu sekä omista kokeneista työntekijöistämme että luotettavista kumppaneista. Sen avulla voimme vastata niin asiakkaidemme pienemmistä projekteista kuin suurien hankkeiden pääurakoinnista.

Toimintamme kulmakivet

  • Palvelulupaus – meiltä asiakas saa ensiluokkaista palvelua läpi projektin
  • Ammattitaito – tuomme projekteihin kokeneet osaajat sekä asiantuntevan työnjohdon
  • Laajat resurssit – kattava osaajaverkosto takaa toiminnan skaalautuvuuden 
  • Täyden palvelun malli – osaajat, tarvikkeet ja kalusto samalta toimijalta
  • Täsmällisyys – projektimme valmistuvat sovitussa aikataulussa, sovitulla hinnalla
  • Aktiivinen vuoropuhelu – tilaajalla on aina ajantasainen tieto projektin vaiheesta

Rakennusalan edelläkävijä

Haluamme toimia rakennusalalla suunnannäyttäjänä niin työn laadun, palvelun tason kuin henkilöstön hyvinvoinnin osalta. 

Meille onkin tärkeää tarjota henkilöstöllemme ihmisläheinen työpaikka sekä työyhteisö, jossa osaajamme aidosti viihtyvät. Uskomme, että tämä hyvinvointi heijastuu myös asiakkaillemme mutkattomana ja miellyttävänä kanssakäymisenä. 

Kehitämme myös jatkuvasti toimintaamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Esimerkkinä tästä ovat mm. digitaaliset ratkaisut, jotka jouhevoittavat viestintää sekä palveluiden tilaamista.

Oma laatu- ja ympäristöjärjes­telmä

Oma laatujärjestelmämme varmistaa, että projektimme etenevät aina huolella hiotun prosessimme mukaisesti. 

Tämä pitää sisällään mm. selkeät sopimukset, huolellisen ja vastuuntuntoisen työskentelyn, aktiivisen tiedottamisen sekä perusteellisen loppuraportin.

Myös ympäristövastuu on kiinteä osa toimintaamme ja kaikki työntekijämme on koulutettu jätteiden oikeaoppiseen lajitteluun. 

Nurmijärven Muurarit Oy:lle on myönnetty myös RALAn laatu- ja ympäristösertifikaatit ainoana suomalaisena muurausliikkeenä.