Julkisivu­muuraus Uudenmaan alueella

Nurmijärven Muurarit
Etusivu > Nurmijärven muurarit > Julkisivumuuraus
Nurmijärven Muurarit tarjoaa rakennustyömaille julkisivumuurausta vankalla osaamisella Uudenmaan alueella – huolettomana avaimet käteen -projektina.

Muuraustyöt huolellisesti, aikataulussa ja sovitulla hinnalla

Nurmijärven Muurarit on täyden palvelun muurausliike ja luotettava kumppani uudis- ja remonttikohteiden julkisivumuurauksiin. Huolellisesta suunnittelusta viimeisteltyyn lopputulokseen. 

Meiltä saat pelkkien muuraustöiden sijaan kokonaisvaltaisen paketin: 

  • kokeneet tekijät
  • osaavan työnjohdon
  • laadukkaat materiaalit
  • lämmöneristeet ja kiinnikkeet
  • nostimet ja telineet 

Näin varmistamme kaiken olevan saatavilla oikea-aikaisesti ja projektin etenevän sovitussa aikataulussa.

Asiakkaitamme ovat rakennusyhtiöt, jotka arvostavat vahvaa muurausalan osaamistamme, huolellista työnjälkeä ja jämptejä aikatauluja. Meillä on runsaasti näyttöjä erilaisista projekteista, ja ammattilaistemme avulla voimme toteuttaa kaikista isoimmatkin muurausprojektit.

Räätälöidyt muurausprojektit laatutyönä

Kuuntelemme tarkasti asiakkaamme toiveet ja tarpeet sekä tarvittaessa autamme muurauksen suunnittelussa toivotun lopputuloksen varmistamiseksi.  

Kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista, jotta lopputulos miellyttää silmää, kestää suomalaisia sääolosuhteita ja sopii kohteen rakenteisiin. Meillä on myös oma showroom Hyvinkäällä, jossa on esillä Wienerbergerin nykyaikainen tiilivalikoima sekä eriste- ja laastivalmistajien mallit.

Tarjoamme tukea suunnitteluun mm. seuraavien osatekijöiden osalta:

  • Tiilen profiili
  • Tiilen väri ja koko
  • Saumauslaastin valinta
  • Tiilien ladontatapa

Laadukkaasti toteutetun tiilimuurauksen ehdottomia etuja ovat vuosikymmenien käyttöikä, huoltovapaus, kestävyys ja näiden myötä myös ekologisuus.

Nurmijärven Muurarit toteuttavat ammattitaidolla myös kennoharkkomuuraustyöt.

Katso valikoima: Wienerberger – kennoharkot

Asiakaslupauksemme –
Palvelun verran enemmän

Meille on tärkeää tehdä yhteistyö asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi. Siksi muurausurakka alkaa aina oman työnjohtomme käynnillä. 

Työnjohtaja käy tällöin läpi dokumentit, varmistaa työn aloittamisen edellytykset sekä ohjeistaa muurarimme projektin sisällöstä sekä työmaakohtaisista työturvallisuusasioista.

Näin vapautamme asiakkaan oman työnjohdon arvokasta aikaa. Myös prosessimme etenee yhtä sujuvasti. Muurarimme saapuvat paikalle ajallaan, toimivat työmaalla asiallisesti ja lopuksi siistivät alueensa.

Reaaliaikainen tilannekuva työmaalta – nopeaa ja sujuvaa viestintää

Olemme edelläkävijä nykyaikaisessa digitaalisessa raportoinnissa ja läpinäkyvä kumppani. 

Asiakas voi halutessaan seurata toiminnanohjausjärjestelmästämme muuraustyön etenemistä reaaliaikaisesti raporttien ja kuvien muodossa. 

Huomioimme aina myös asiakkaan toiveet viestinnän suhteen. Muuraustyöt voidaan esimerkiksi raportoida myös projektille perustetun WhatsApp-ryhmän kautta.

Valitessasi urakan toteuttajaksi Nurmijärven Muurarit, olet aina kartalla projektin etenemisestä.

Tarvitsetko projektiinne julkisivumuurauksen ammattilaisia?

Ota yhteyttä ja lähetä tarjouspyyntö!

Jukka Puumalainen
toimitusjohtaja
+358 400847454
jukka@muurarit.fi

Nurmijärven Muurarit on Suomen ainoa RALA laatu- ja ympäristösertifioitu muurausliike ja meillä on toiminnanvastuuvakuutus 1 miljoonaan euroon asti. Kaikilla muurareillamme on Valttikortti ja työturvallisuuskortti.