Ratkaisut julkiselle sektorille

Core Yhtiöt on luotettava ja asiantunteva kumppani julkiselle sektorille korjausrakentamiseen ja julkishallinnon tilojen saneeraukseen.

Core Yhtiöt tarjoaa julkiselle sektorille vankkaa osaamista julkisten tilojen kunnostus- ja perusparannusprojekteissa Uudenmaan alueella.

Olemme vakaa kumppani, joka ymmärtää julkisen sektorin erityiset tarpeet ja vastaa korkeisiin odotuksiin. Laadukkaasti ja silti kustannustehokkaasti.

Osaavat ja kokeneet ammattilaisemme sekä luotettava kumppaniverkostomme mahdollistavat meille projektien kokonaisvaltaisen hallinnan pienemmistä saneerauksista mittaviin kokonaisuuksiin.

Meidät tunnetaan tasokkaasta työnjäljestä, saumattomista prosesseista sekä pitävistä aikatauluista. Oma laatu- ja ympäristöjärjestelmämme takaa saneerausprojektien korkeatasoisen laadun sekä vastuulliset toimintatavat.

Palveluitamme julkiselle sektorille

Korjausrakentamisen palvelut

Tarjoamme julkiselle sektorille asiantuntevaa korjausrakentamista avaimet käteen -palveluna.
Rakenteiden avaamisesta ja tutkimisesta huolelliseen toteutukseen – sisältäen osaavat tekijät, kokeneen työnjohdon sekä asianmukaisen kaluston.

Toteutamme julkisten tilojen kunnostus- ja perusparannustyöt huolellisesti ja kustannustehokkaasti – aina aikatauluja noudattaen.

Huoneistoremontti palvelut

Tarjoamme julkishallinnon tiloihin kattavia huoneistoremonttipalveluja sekä erilaiset tilojen muutostyöt huolettomalla täyden palvelun mallilla.

Asiakkaalle lisäarvoa tuottavat myös palveleva yhteistyö sekä tilan käyttäjiä arvostava toimintatapamme.

Työnjohto- ja asiantuntijapalvelut

Tarjoamme julkishallinnon projekteihin myös asiantuntevat työnjohtopalvelut, joilla varmistetaan prosessien sujuva eteneminen, laadukas lopputulos ja aktiivinen tiedonkulku asiakkaalle.

Voimme toimia projekteissa myös insinööritoimiston ja suunnittelijoiden asiantuntijatukena auttaen esimerkiksi seuraavissa vaiheissa: kohteen rakenteiden kartoitus, sopivien materiaalien valinta sekä rakenteisiin parhaiten soveltuvien työmenetelmien valinta.

Tarvittaessa meidän kauttamme saa myös insinööritoimistopalvelut pitkäaikaisen insinööritoimistokumppanimme tarjoamana.

Miksi Core Yhtiöt?

Kokonaisvaltainen palvelu

Avaimet käteen -mallimme sujuvat prosessit minimoivat riskit ja varmistavat jämptit aikataulut.

Luotettava ja palveleva kumppani

Teemme mitä lupaamme – laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja aikataulussa.

Kustannustehokas

Kokeneet tekijät ja tarkoin hiotut prosessit mahdollistavat meille kilpailukykyisen hinnoittelun.

Asiakastyytyväisyys

Meillä on runsaasti näyttöjä eri kokoisista projekteista ja onnistuneista kokonaisuuksista.

Etsittekö luotettavaa ja asiantuntevaa rakennusalan kumppania?

Keskustelemme mielellämme lisää tarpeistanne.